Kermainen pasta kanan, pekonin ja herkkusienten kera
4 annosta, 35 min
Ainekset
- 450 g maustamattomia kanafileitä
- 1 pkt (140-170 g) pekonia
- 2 sipulia
- 1 pkt (n. 250 g) herkkusieniä
- 1 rkl rypsiöljyä paistamiseen
- 1 tl timjamia
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 tl timjamia
- 400 g pastaa (mieluiten yksiväristä penneä, itse käytin värikästä fusillipastaa, koska sitä sattui olemaan kaapissa)
- 2 tl suolaa keitinveteen
- loraus oliiviöljyä
- Pilko kanafileet, pekoni ja sipuli. Puhdista ja viipaloi herkkusienet.
- Paista paistokasarissa keskilämmöllä ensin pekoni ja sipulit. Siirrä sivuun.
- Paista pekonirasvassa herkkusienet. Siirrä sivuun.
- Laita tässä välissä pastavesi kiehumaan. Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Lisää lämpöä, ruskista kana ruokaöljyssä.
- Lisää kasariin pekoni, sipulit, sienet, kerma ja mausteet. Anna poreilla n. 10 min.
- Kaada pastasta vesi pois, lisää joukkoon loraus oliiviöljyä.
- Sekoita kastike pastan joukkoon.
- Nauti salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti