Kermainen pasta kanan, pekonin ja herkkusienten kera
4 annosta, 35 min
Ainekset
- 450 g maustamattomia kanafileitä
 - 1 pkt (140-170 g) pekonia
 - 2 sipulia
 - 1 pkt (n. 250 g) herkkusieniä
 - 1 rkl rypsiöljyä paistamiseen
 - 1 tl timjamia
 - 1 tl suolaa
 - mustapippuria myllystä
 - 1 tl timjamia
 - 400 g pastaa (mieluiten yksiväristä penneä, itse käytin värikästä fusillipastaa, koska sitä sattui olemaan kaapissa)
 - 2 tl suolaa keitinveteen
 - loraus oliiviöljyä
 
- Pilko kanafileet, pekoni ja sipuli. Puhdista ja viipaloi herkkusienet.
 - Paista paistokasarissa keskilämmöllä ensin pekoni ja sipulit. Siirrä sivuun.
 - Paista pekonirasvassa herkkusienet. Siirrä sivuun.
 - Laita tässä välissä pastavesi kiehumaan. Keitä pasta ohjeen mukaan.
 - Lisää lämpöä, ruskista kana ruokaöljyssä.
 - Lisää kasariin pekoni, sipulit, sienet, kerma ja mausteet. Anna poreilla n. 10 min.
 - Kaada pastasta vesi pois, lisää joukkoon loraus oliiviöljyä.
 - Sekoita kastike pastan joukkoon.
 - Nauti salaatin kanssa.
 
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti