Keltainen ohrakanavuoka
4 annosta, 1 t 20 min, aktiivista kokkausaikaa 20 min
Ainekset
- 650 g maustamattomia broilerinsuikaleita (tai fileitä jotka suikaloit)
- 2 sipulia
- 2 rkl öljyä
- 2 tl currya
- 1 tl jauhettua korianteria
- ripaus suolaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
- 1 iso prk säilykepersikoita
- 3 dl rikottuja ohrasuurimoita
- 1 l kasvislientä (fondista tai kuutiosta)
- 2 dl kermaa
- Kuori ja pilko sipuli. Suikaloi kana, jos tarpeen.
- Paista kanapalat sekä sipuli öljyssä kahdessa erässä.
- Lisää paistamisen loppuvaiheessa molemmat erät pannulle, mausta currylla, korianterilla, suolalla ja pippurilla ja siirrä uunivuokaan.
- Lisää paloitellut säilykepersikat ja ohrasuurimot. Sekoita. Kaada päälle kasvisliemi ja kerma. Kypsennä 175-asteisen uunin keskitasolla noin tunnin ajan, kunnes ohra on kypsää. Jos pinta saa liiaksi väriä, peitä se leivinpaperilla.
- Nauti salaatin kanssa
Tämä menee kokeilulistalle. Vaikuttaa herkulliselta!
VastaaPoistaTestattu, tosin meillä oli ananasta puolet ja ouolet persikkaa. Todella hyvää oli 30v ja 68v tykkäs kovaa, 2v oli epäuleväinen ja söi vähän , 7v söi alun vastusteluista huolimatta kaiken. Kiitos tästä.
VastaaPoistaMahtavaa että maistui!
VastaaPoista