Ei hullumpi kokeilu. Laitoin vaniljasokeria sekä pannariin että rahkaan, se toi kivan säväyksen.
Pannukakkua mustikkarahkalla
Pellillinen, eli n. 20 palaa, 1 tunti, aktiivista kokkausaikaa 30 min
Ainekset
Pannukakku
- 1 l täysmaitoa
- 4 munaa
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 rkl sokeria
- 2 dl kuohukermaa
- 200 g maitorahkaa
- 3 rkl sokeria
- 2 dl mustikoita, tuoreena tai pakastimesta
- 1 tl vaniljasokeria
- Aloita pannaritaikinasta. Sekoita munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito, suola ja sokerit. Lisää vehnäjauhoja samalla vatkaten, ettei tule paakkuja. Anna turvota 30 min
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita uunipannulle (eli syvälle pellille) leivinpaperi, ja kaada taikina sille. Paista uunissa noin 30 min.
- Tee rahka. Vatkaa kerma kulhossa. Lisää muut ainekset joukkoon ja sekoita.
- Nauti hieman jäähtynyt pannari mustikkarahkan kera. Mums!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti